Print

2011 Toneelvoorstelling "liefdesbrieven"

13 februari 2011

Op uitnodiging van serviceclub Quota Zeist e.o. speelden Henk van de Bunt en Marjan Rikkers, beiden lid van Lions club Nijkerk, het toneelstuk 'Liefdesbrieven' en doneerden de volledige opbrengst aan het Toon Hermans Huis in Amersfoort.
Het Toon Hermans Huis is een organisatie die kosteloos en deskundig psychosociale en emotionele ondersteuning biedt aan kankerpatiënten en hun naasten (www.thha.nl). Henk en Marjan zijn als vrijwilliger verbonden aan het Toon Hermans Huis.  
”Liefdesbrieven” is in 1989 geschreven door A.R.Gurney en is in 2007 in het Nederlands vertaald. Paul van Vliet en Anne Wil Blankers gooiden er hoge ogen mee. Het stuk vertelt het verhaal van twee mensen, Andrew en Melissa, die als kind bevriend zijn geraakt. Gedurende hun leven ging elk zijns weegs, doch ze bleven verbonden door een intense briefwisseling. Met veel gevoel voor humor én emoties heeft Gurney het leven van deze twee mensen vastgelegd in een toneelstuk. Een toneelstuk dat van begin tot eind het publiek weet te boeien.  

De middag vond plaats in het Doopsgezinde Kerkje, Pauw van Wieldrechtlaan 29 te Zeist. De toegangsprijs bedroeg € 12,50 (inclusief thee en Valentijnsdrankje) waarvan € 10,00 ten goede kwam aan het project.