Print

2012 Koninginnemarkt Zeist

30 april 2012

Het is nog fris maar het lijkt een mooie dag te worden. Om een uur of acht heeft Ineke al verkend waar onze Quota-kraam gepland is en heeft ze contact met de eerste opbouwers van de kraam. Links de serviezen, rechts de spelletjes en daar tussenin een diversiteit aan spullen. De kopers kunnen komen en ja, de kenners komen vroeg. Zoals de liefhebber van die prachtige dekschalen of van dat ene echte mooie antieke vaasje.
Rond één uur zit de stemming bij onze kraam er goed in. Zon, luide muziek vanaf het begin van de straat, veel publiek en vooral veel oranje. Enkele leden zijn in de acquisitie (“Hier de meeste spullen voor maar één euro. Altijd iets leuks voor één euro.”). Onze kraam wordt dan ook druk bezocht. Om te verkopen moeten we praten als Brugman en de prijzen laag houden. Ook is een enkele klant gevoelig voor het goede doel. Als we aan het eind van de dag de prijzen nog verder laten zakken raken we ook de meeste restanten nog kwijt. Uiteindelijk hebben we een bijzonder gezellige dag en een netto opbrengst van zo'n € 285,00 voor de kinderen van Rhotia Valley in Tanzania. Een project voor weeskinderen.
Meer informatie over dit project vindt u onder activiteiten-2012-21 maart 2012. Op deze dag gaf een van onze leden hierover een presentatie.

1-website.jpg

2-website.jpg

3-website.jpg

4-website.jpg