Print

2013 Sinterklaasfeest Zonnehuizen Zeist

30 november 2013

We hebben samen met enkele leden van de Soroptimisten en zo'n 15 kinderen van de Zonnehuizen in Zeist, Stenia en Veldheim, een leuke middag gehad in het kader van de Sinterklaas.

Er waren 3 heel verschillende workshops georganiseerd: pepernoten bakken, Sint/Piet-mutsen maken of heerlijke taaipopjes en muffins versieren.

Samen met de begeleiding van Stenia werd het een fantastische middag. Veel van de kinderen hebben geen huis waar ze naar toe kunnen, laat staan een een plek om Sinterklaas te vieren. Deze middag was dus een heel bijzondere voor hen. Met veel enthousiasme gingen ze aan de slag. Ontroerend was dat er meerdere kinderen waren die voor hun broertje of zusje thuis een mooie sint- of pietenmuts wilden maken.

DSC08839-website.jpg

DSC08865-website.jpg

DSC08842-website.jpg
 
DSC08844-website.jpg
 
DSC08852-website.jpg
 
DSC08873-website.jpg
 
Gelukkig had Sint gezorgd dat Quota ook grote zakken met kados bij zich had, die we konden uitdelen aan de kinderen. Die gezichten vergeten we niet, gezichten die eerst vol verwachting keken en daarna zichtbaar blij waren. Zo was er Playmobil, Lego, kleurpotloden enz. en voor iedereen ook een rijmpje. Kom daar eens om.
 
DSC08875-website.jpg
 
Heerlijk om via een hands-on project dicht in de buurt samen met deze kinderen een onvergetelijke middag te beleven.